011 36 96 00

Dossierbeheer van uw woning

De verkoop van uw woning brengt heel wat administratieve formaliteiten met zich mee

Uw eigendom verkopen brengt heel wat administratieve formaliteiten met zich mee. Zo moeten volgende documenten aanwezig zijn:
  • OVAM Bodemattest
  • Kadastrale legger van het perceel
  • Keuringsverslag elektriciteit
  • Vastgoedinfo
  • Conformiteitsattest van de stookolietank (indien aanwezig)
  • EPC
  • Asbest attest (indien bouwjaar voor 2001)
  • Etc..
Om ervoor te zorgen dat de juridische kant volledig in orde is wanneer we een koper hebben voor uw woning, vragen we alle vereiste attesten op voorhand op. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken en hebben we een waterdicht dossier van uw woning.
Vraag uw verkoopplan op maat
Uw eigendom verkopen brengt heel wat administratieve formaliteiten met zich mee. Wij zorgen ervoor dat de juridische kant helemaal in orde is door alle verplichte documenten aan te vragen.

Waarom verkopen wij succesvol aan de beste prijs?

#1 Een marktstrategie die bij u past
Elke woning is anders. Aan de hand van een individuele analyse leer ik graag u en uw verhaal beter kennen. Samen met onze marketeers werk ik op basis van de individuele analyse een verkoopplan op maat voor u uit. Zo hebben we een marktstrategie die perfect bij u en uw woning past en die ervoor zorgt dat we uw woning vlot verkopen aan de beste prijs.
#2 Uw eigendom aantrekkelijk in de markt zetten
Met de snelheid waarmee potentiële kopers de dag vandaag zoeken is professionele fotografie van groot belang om interesse te genereren. Voor de kandidaat-koper begint het met die eerste klik. Die eerste beelden van een woning vormen hét visitekaartje van uw eigendom.
#3 Innovatieve marketing & publicaties op alle websites
Onze marketeers zijn voortdurend op zoek naar nieuwe methoden om potentiële kopers te bereiken. Zo krijgt uw woning een eigen Social Media campagne waar we doelgericht potentiële kopers bereiken op basis van profiel en zoekgedrag. Daarnaast publiceren we uw woning op onze website, die dagelijks meer dan 3000 bezoekers genereert, en op diverse portaalsites. Zo krijgt uw woning alle aandacht die het verdient.
#4 Lokale expertise & uitgebreid netwerk
Al 20 jaar zijn we een gevestigde waarde in regio Limburg. Lokale expertise en marktkennis van uw buurt zijn twee factoren die van fundamenteel belang zijn voor een succesvolle verkoop van uw eigendom.

Bovendien hebben we met een grote database van zoekende klanten alvast een groot netwerk van potentiële kopers in uw buurt.

Swevers Real Estate

Al 20 jaar is het team van Swevers Real Estate een gevestigde waarde in Limburg. Met kantoren in Hasselt, Beringen en Borgloon zorgen de erkende vastgoedmakelaars en een 15-tal medewerkers dagelijks voor een nieuw aanbod aan panden in de regio.
Bekijk het aanbod te koop
Een dikke proficiat voor team Swevers! De aanmoediging om ons de grote stap naar verkoop en aankoop te zetten was voor ons een pluspunt. De snelle verkoop van ons appartement, de vriendelijkheid en optimisme waren van grote waarde.

Dankjewel aan het hele Swevers team!

Ria & Willy

Vraag uw gratis, individuele schatting aan

Adres
U moet deze voorwaarden aanvaarden.